I Triatló de l´Ampolla

0
643

El Primer Triatló de l´Ampolla "Ironcat" és una competició de resistència individual que unifica tres sectors (natació, ciclisme i cursa a peu) que es disputen sense interrupció. L´Ironcat de l´Ampolla és la primera prova que s´organitza a la Península Ibèrica amb el mateix format que el mític Ironman de Hawaii. A l´actualitat també s´organitzen competicions d´Ironman multitudinàries a tot el món. Els inicis d´aquest esport ens situen a l´any 1978 amb el repte d´unificar les tres proves més importants de Hawaii en una mateixa competició: la "Waikiki Rough Water Swim" de 3.800 metres de natació, la "Around the Island Bike Race" de 180 km. de ciclisme, i la "Honolulu Marathon" de 42,195 km. Es va crear l´Ironman de Hawaii, la prova combinada més important del Món. L´evolució d´aquest nou esport el va portar a l´Olimpíada de Sydney de l´any 2000, que ja va incloure el triatló dins del seu programa amb unes distàncies adaptades a una programació més àgil amb 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 km. de cursa a peu. A casa nostra s´organitzen competicions d´aquesta distància i també de més curtes (750/20/5) a l´abast de tothom.| L´Ironcat tindrà uns primers classificats exemplars i també definirà el nom dels primers campions de Catalunya d´aquesta especialitat, però per davant de tot tindrà uns triatletes capaços de finalitzar (finishers) una competició singular i d´aconseguir el gran repte de completar un ironman. L´Ironcat començarà a les 7 del matí i es preveu que el primer classificat arribi a meta 9 hores desprès (4 de la tarda). Altres esportistes necessitaran més temps per completar el recorregut, i per aquest motiu l´Ajuntament de l´Ampolla i la Federació Catalana de Triatló us ofereixen una llista dels participants per convidar-vos a donar suport al seu esforç físic i mental. 1 JOAN MARC FONS VILAGRASA 37 ENRIC BOLDU TORMO 2 XAVIER QUERALT FORCADELL 38 LLORENÇ GRANADO CORTES 3 JOSEP CENDROS DURAN 39 IGON MANCISIDOR ARRUTI 4 MANUEL CEBADOR PASCUAL 40 JAUME MORGADES VIDAL 5 ROBERT MAYORAL SERRANO 41 ALFREDO ARRABAL PASCUAL 6 ANTONI RIUS CARDONA 42 DAVID MARTI TORLA 7 ALBERT LOPEZ ANTON 43 ANTONIO MANUEL ARCO TORRES 8 VENTURA SERRANO LOBERA 44 JOAN CARLES ESTANY VICEDO 9 JOAN MANUEL MASIP CASADO 45 FERNANDO CANTOS MILLAN 10 JORDI GARCIA GONZALO 46 JESUS GENOVES CELMA 11 JORDI VAN HEDEL 47 RICARDO LUIS LAZARTE CONQUEIRO 12 JONATHAN VALLADARES MOLINA 48 MARTI PLAZAS NAVARRO 13 ALEIX MUÑIO RIBELL 49 ALVAR CASANOVA CURTO 14 JEAN MARIE CHAILAN 50 CARLOS RAMIREZ DUARTE 15 JAUME VICENS I MONTSERRAT 51 JORDI ARIAS SUNYER 16 IVAN CUNILL GONZALEZ 52 GERMAN PARDO CERVERA 17 CARLOS ALCALDE SANTAMARIA 53 JOSE JIMEMEZ DOMINGUEZ 18 JAUME TERES COSTA 54 ROBERTO CAMARASA TRISTANTE 19 IVAN PAJARES ESQUIVEL 55 FRANCESC PEREZ JORDA 20 PERE BORRAS PICAS 56 ARSENIO SAEZ JIMENEZ 21 LLUÍS BARTOLO SIMON 57 EUSEBIO PARADIÑAS MOMBIELA 22 JORDI VILAJUANA CAMPRUBI 58 DAVD LAZARO DELGADO 23 CARLOS GOMEZ LOPEZ 59 JOSE JAVIER VILARIÑO CLAUSI 24 ALBERTO SANCHEZ FERNANDEZ 60 JAVIER TELLERIA ASTIGARRAGA 25 MIGUEL ANGEL RAMIREZ GARCIA 61 IVAN JUNYENT CAPDEVILA 26 DAVID SUAZO PEREZ 62 MARTÍ CUADRAS BALCELLS 27 RICARDO PASTOR RUIZ 63 JAIME MARTINEZ FERNANDEZ 28 JOSE LUIS CARBALLO SUAREZ 64 FCO. JAVIER ARCE CASTRILLO 29 ANDER AGIRRE GOITIA 65 ALEX CARRERAS FABREGAT 30 JULIAN SANZ GARCIA 66 JOSEP IGNASI SANCHEZ DELGADO 31 JOSE GUILLERMO RODRIGUEZ ROJO 67 LLUIS REMON CASTELLANOS 32 ALEJANDRO PELAYO JIMENEZ 68 DAVID BARTI ROTA 33 JAVIER ROBLES BARBERO 70 TERESA BENET GRAUPERA 34 ANDONI ILLARRAMENDI SAGARDA 71 GISEL.LA CANO RUIZ 35 JOSE RAMON ALTUNA VEGAS 72 VERONICA ROLDAN LLARA 36 JON ARNEDO 73 PILAR ROLDAN USO

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.