Carles Torra, al Nacional absolut de proves combinades

0
427

L´atleta del Club Atletisme Tarragona, Carles Torra, de només 18 anys i que competeix encara en la categoria junior, ha estat un dels 13 atletes seleccionats per a participar el proper cap de setmana en el Campionat d´Espanya Absolut de proves combinades, que tindrà lloc a Cartagena. L´atleta tarragoní, actual campió d´Espanya junior de l´especialitat en pista a l´aire lliure i Campió de Catalunya Absolut en pista coberta, ha aconseguit la classificació merçes a la marca de 6.585 punts aconseguida en el seu debut en l´especialitat, que es va produir a Castelló amb motiu del Campionat d´Espanya de Federacions Autonòmiques. La classificació de l´atleta tarragoní suposa un premi a l´excel.lent temporada que ha portat a terme, tot i que algunes lesions l´han impedit d´entrenar a fons en determintas moments. L´objectiu de Torra en aquests campionats serà de millorar la seva actual marca, en la que es constituirà com a la seva segona experiència en la prova absoluta.| Pel que fa a la competició femenina, destaca també la selecció de l´atleta espluguina Marta Miró, també de categoria junior.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.