Carles Torra, al Nacional absolut de proves combinades

0
504

L´atleta del Club Atletisme Tarragona, Carles Torra, de només 18 anys i que competeix encara en la categoria junior, ha estat un dels 13 atletes seleccionats per a participar el proper cap de setmana en el Campionat d´Espanya Absolut de proves combinades, que tindrà lloc a Cartagena. L´atleta tarragoní, actual campió d´Espanya junior de l´especialitat en pista a l´aire lliure i Campió de Catalunya Absolut en pista coberta, ha aconseguit la classificació merçes a la marca de 6.585 punts aconseguida en el seu debut en l´especialitat, que es va produir a Castelló amb motiu del Campionat d´Espanya de Federacions Autonòmiques. La classificació de l´atleta tarragoní suposa un premi a l´excel.lent temporada que ha portat a terme, tot i que algunes lesions l´han impedit d´entrenar a fons en determintas moments. L´objectiu de Torra en aquests campionats serà de millorar la seva actual marca, en la que es constituirà com a la seva segona experiència en la prova absoluta.| Pel que fa a la competició femenina, destaca també la selecció de l´atleta espluguina Marta Miró, també de categoria junior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.