CAMPIONAT D’ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
405

El proper cap de setmana, 17 i 18 de juliol, es celebrarà el LXIVè Campionat d’Espanya Absolut de Proves Combinades a Cartagena. Vuit atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. Destaca la presència de l´Inma Clopés (Girona Costa Brava) en heptatló, Campiona d’Espanya en 7 ocasions. També hi participaran Cristina Bàrcena (AA Catalunya), Raquel Lezcano ((AAC), Anna Circuns (CA Manresa), Marta Miró (At Espluguí), i Clara Guixà (CA Igualada). En categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del decatló: Marc Magrans (Playas Castellón), i el jove Carles Torra (CA Tarragona). |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.