CAMPIONAT D’ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
320

El proper cap de setmana, 17 i 18 de juliol, es celebrarà el LXIVè Campionat d’Espanya Absolut de Proves Combinades a Cartagena. Vuit atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. Destaca la presència de l´Inma Clopés (Girona Costa Brava) en heptatló, Campiona d’Espanya en 7 ocasions. També hi participaran Cristina Bàrcena (AA Catalunya), Raquel Lezcano ((AAC), Anna Circuns (CA Manresa), Marta Miró (At Espluguí), i Clara Guixà (CA Igualada). En categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del decatló: Marc Magrans (Playas Castellón), i el jove Carles Torra (CA Tarragona). |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.