LAIA FORCADELL I MARTA ALONSO, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, CAMPIONS D’ESPANYA PROMESA

0
2079

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vitoria la disputa dels Campionats d’Espanya promesa amb una gran actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Les actuacions més destacades van córrer a càrrec de Laia Forcadell guanyadora dels 400 metres tanques amb uns bons 58”85 i de Marta Alonso, feliçment recuperada de la greu lesió de genoll d’aquest hivern que va aconseguir el triomf a la prova de llançament de la javelina. L’altre atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 que va pujar al pòdium va estar José Guzmán, i més a més ho va fer per partida doble, dos bronzes en 100 i 200 metres llisos que el col·loca com un dels esprinters més complerts del panorama nacional. Molt a prop de les medalles van estar Cristina Casimiro en 400 metres tanques, Laura Rey en llançament del martell i Marina Garcia en tripla salt (quartes).| Cinquens van estar Maria Guixà en salt de llargada (setena Marina Garcia), Ánder Mirambell en decatló i Maria Carbó en 1500 metres; sisenes Mireia Izaguirre en 3000 metres obstacles i Àngela Castelló en 400 metres llisos. Finalitzant el nombre de finalistes amb el setè lloc de Miriam Ortiz en 1500 metres llisos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.