NEREA COSTAL I ROGER CARULLA, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, CAMPIONES D’ESPANYA JUVENIL

0
1980

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Ferrol la disputa dels Campionats d’Espanya juvenil amb una fantàstica actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Set atletes van representar en aquest campionat a L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 i cinc medalles i tres finalistes més va estar el bagatge final. Títols de campions d’Espanya per Roger Carulla en salt de llargada amb una marca de 7m14, millorant la seva anterior en gairebé 25 centímetres i per Nerea Costal a la prova de 5000 metres marxa.| Jesús Cardó va aconseguir el sots – campionat malgrat trobar-se amb la cursa que més desitjava, ell volia una cursa ràpida i al Ferrol va estar increïblement lenta, malgrat tot va treure el seu geni i va finalitzar en aquesta brillant segona posició. Bronzes per tania Jiménez en triple salt i per Gal·la Caixal a la prova combinada. Les altres finalistes van estar Oyidiya Oji per partida doble (quarta en 100 metres llisos i vuitena en 200 metres llisos) i Chaima Gharbaoui en triple salt (vuitena).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.