Adrià Serres, 4art en el Campionat d´Espanya promesa

0
455

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Adrià Serres ha obtingut una excel.lent quarta poisició en la prova del decathló del Campionat d´Espanya sub-23 que s´ha disputat aquest cap de setmana a Vitoria. El mal temps en forma de pluja i fred ha impedit als atletes aconseguir grans marques, però no ha esta obstacle per a que Serres, que partia amb la sisena millor marca, hagi aconseguit la quarta posició, amb 5.992 punts, i primer català. Les marques aconseguides per Serres en la segona jornada han estat de 16.06 en 110 metres tanques, 31.76 m en llançament de disc, 3.90 m en salt amb perxa, 41.60 m en llançament de javelina i 5.02.08 en 1.500 metres llisos, a més d´un temps de 53.16 en la prova dels 400 metres llisos que tancava la primera jornada. L´atleta tarragoní entrenat per Pere Pardines ha mantingut durant tot el cap de setmana serioses opcions de medalla, ja que la diferència de punts amb el tercer classificat ha esta sempre inferior als 100 punts dfins a les darreres proves.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.