ENCONTRE INTERNACIONAL D’ATLETISME : Finlàndia – Portugal – Catalunya

0
1960

Aquest divendres a l’Estadi Olímpic de Montjuïc s’ha pogut viure una bona jornada d’atletisme internacional. Dos rècords d’Espanya i varies millors marques de la temporada és el balanç d’un encontre internacional on la selecció finlandesa s’ha imposat en la puntuació per equips. Maria Vasco i Rosa Maria Morató han aconseguit batre el rècord d’Espanya de 5 quilòmetres marxa i 2.000 metres obstacles respectivament. La marxadora ha fet una marca de 21:18.58 i s’ha classificat en primera posició de la cursa. Rosa Morató s’ha classificat en tercera posició i la seva marca ha estat 6:28.56, prova que ha guanyat la portuguesa Rosa Analia amb 6:20.56. Carles Castillejos ha fet una esplèndid 3.000 metres llisos, aconseguint la victòria de la cursa i la millor marca estatal de l’any amb 7:44.83. En aquesta prova Ignacio Càceres s’ha classificat segon amb 7:58.22. El canari, Eduardo Ivan Rodríguez ha corregut la prova de 400 metres tanques fora de concurs i també ha fet la millor marca estatal de la temporada amb un registre de 49:87. En aquesta cursa s’ha imposat el portuguès.| També podem destacar algunes actuacions i marques d’interès com per exemple els llançadors de javelines finlandesos, Tero Pitkamaki amb 83,32 m i Esko Mikkola que ha llançat 80,48 metres. José Luis Blanco s’ha imposat en la prova de 2000 metres obstacles amb una marca de 5:24.39. Els marxadors catalans han aconseguit els dos primers llocs imposant-se José A. González en la prova dels 5 quilòmetres amb una marca de 19:57.72, i segon ha esta Jesús Àngel Garcia Bragado amb 20:03.55. En 800 metres, Miquel Quesada ha aconseguir la victòria amb un bon registre de 1:46.80, Monts Mas, també en 800 metres, ha quedat tercera amb una marca de 2:03.84, i per últim, Javier Vega ha quedat en tercera posició amb 14:17.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.