ENCONTRE INTERNACIONAL D’ATLETISME : Finlàndia – Portugal – Catalunya

0
1433

Aquest divendres a l’Estadi Olímpic de Montjuïc s’ha pogut viure una bona jornada d’atletisme internacional. Dos rècords d’Espanya i varies millors marques de la temporada és el balanç d’un encontre internacional on la selecció finlandesa s’ha imposat en la puntuació per equips. Maria Vasco i Rosa Maria Morató han aconseguit batre el rècord d’Espanya de 5 quilòmetres marxa i 2.000 metres obstacles respectivament. La marxadora ha fet una marca de 21:18.58 i s’ha classificat en primera posició de la cursa. Rosa Morató s’ha classificat en tercera posició i la seva marca ha estat 6:28.56, prova que ha guanyat la portuguesa Rosa Analia amb 6:20.56. Carles Castillejos ha fet una esplèndid 3.000 metres llisos, aconseguint la victòria de la cursa i la millor marca estatal de l’any amb 7:44.83. En aquesta prova Ignacio Càceres s’ha classificat segon amb 7:58.22. El canari, Eduardo Ivan Rodríguez ha corregut la prova de 400 metres tanques fora de concurs i també ha fet la millor marca estatal de la temporada amb un registre de 49:87. En aquesta cursa s’ha imposat el portuguès.| També podem destacar algunes actuacions i marques d’interès com per exemple els llançadors de javelines finlandesos, Tero Pitkamaki amb 83,32 m i Esko Mikkola que ha llançat 80,48 metres. José Luis Blanco s’ha imposat en la prova de 2000 metres obstacles amb una marca de 5:24.39. Els marxadors catalans han aconseguit els dos primers llocs imposant-se José A. González en la prova dels 5 quilòmetres amb una marca de 19:57.72, i segon ha esta Jesús Àngel Garcia Bragado amb 20:03.55. En 800 metres, Miquel Quesada ha aconseguir la victòria amb un bon registre de 1:46.80, Monts Mas, també en 800 metres, ha quedat tercera amb una marca de 2:03.84, i per últim, Javier Vega ha quedat en tercera posició amb 14:17.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.