CAMPIONAT D´ESPANYA PROMESA

0
492

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Promesa a les Pistes d’Atletisme de Mendizorroza de Vitòria.. Quasi un centenar d’atletes catalans competiran en aquest campionat estatal. Destaca la presència d’atletes com José Guzmán (Integra 2) i Alvaro Aljarilla (AAC) en 100 i 200 metres, Cristóbal García (CD Lleida) en 400 m. tanques, Albert Pujades (AAC), Miquel Vélez (FCB) i Lemen Fatty (CD Lleida) són els principals favorits en salt d’alçada, Roger Noguera (CD Lleida) i Oriol Aldeva (FCB) en salt amb perxa, Miguel Moya (AAC) en salt de llargada, i Eloi Rovira (FCB) en llançament de disc i pes. | En dones podem destacar a Judit Barberà (AAC) en els 800 metres, Núria Carbó (Integra 2) en els 1.500 metres, Laia Forcadell (Integra 2) i Maite Masferrer (GEiEG) en els 400 m tanques, Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada, Gemma Piquer (GEiEG) en salt amb perxa, Berta Castells (Torredembarra) en llançament de martell, Marta Alonso (Integra 2) en llançament de javelina, Cristina Bàrcena (AAC) i Anna Circuns (JA Sabadell) en l’heptatló, i la marxadora Beatriz Pascual (JAS) que farà els 5.000 metres marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.