CAMPIONAT D´ESPANYA JUVENIL

0
265

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Juvenil a el Ferrol. Més de cent trenta atletes catalans competiran en aquest campionat estatal. Destaca la presència d’atletes com Jesús Manuel Cardo (Integra 2) en la prova de 3.000 metres llisos, Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, José Delgado (FCB) en llançament de disc, Sílvia Riba Ylla-Català (CA Vic) i Andrea Díez (At. Sant Celoni) en els 100 i 200 metres, Sónia Rodríguez (Pratenc) en els 400 metres, Ester Guerrero (Cornellà At.) està inscrita en les proves de 800 i 1.500 metres, Àngels Benaiges (AAC) en els 800 metres, Anna Gallofré (CA Laietània) en llançament de disc, Laura Redondo (CA Gava), Gal·la Caixal (Integra 2) en la prova d’hexatló, Nerea Costal (Integra 2) i Georgina Delgado (AAC) en els 5 quilometres marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.