Serres, Bertran i Solé als Campionats d´Espanya

0
426

La temporada d´atletisme en pista a l´aire lliure continua en el seu moment més àlgid de la temporada, amb la disputa aquest cap de setmana dels Campionats d´Espanya en categoria promesa i juvenil, que es disputaran a Vitòria-Gasteiz i El Ferrol, respectivament, i en els que novament atletes del Club Atletisme Tarragona tindràn un paper rellevant. Adrià Serres participarà, per segon any consecutiu, en el Campionat d´Espanya promesa, en la prova del decathló, amb l´objectiu de millorar la setena posició aconseguida l´any passat en aquests mateixos campionats. Serres, que ha estat entrenant molt fort durant els darrers mesos, es presenta a Vitoria amb una millor marca de 5.946 punts, sisena millor marca de tots els participants. El concurs de l´atleta entrenat per Pere Pardines s´iniciarà el dissabte al matí, amb la prova dels 100 metres llisos, i es perllongarà fins a la tarda del diumenge, amb la disputa dels 1.500 metres llisos. Les proves tindran lloc en l´Estadi Mendizorroza de Vitoria. | Paral.lelament es disputarà a El Ferrol el Campionat d´Espanya juvenil, amb la participació de Maria Bertran i Anna Solé, dues joves atletes revelació de la present temporada, per a qui aquesta serà la primera gran competició a nivell estatal. Maria Bertran arriba a aquests campionats amb una millor marca de 37,12 metres, desena d´entre totes les participants en la prova del llançament de martell, assolida en el marc dels Campionats de Catalunya Universitaris, en els que, competint fora de concurs per no tenir encara edat universitària, Maria s´imposava a la resta de participants. L´atleta entrenada per Joan Domingo, que enguany ha estat sotscampiona de Catalunya, competirà el dissabte dia 10 a primera hora del matí. Per la seva banda, Anna Solé és la darrera atleta sorgida del club tarragoní en l´especialitat de les proves combinades. L´atleta tarragonina arriba a aquest campionat també com a sotscampiona de Catalunya juvenil en heptathló, amb una millor marca de 3.102 punts, onzena d´entre totes les participants. La participació de l´atleta entrenada per Pere Pardines s´iniciarà el dissabte dia 10 pel matí i es perllongarà fins al diumenge per la tarda, amb la disputa dels 800 metres llisos. L´objectiu per ambdues atletes serà d´aconseguir plaça de finalista, és a dir, entre les vuit primeres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.