Albert Caballero s´imposa a la IX Cursa de Fons de La Roca

0
431

Albert Caballero ha resultat vencedor en la Cursa de Fons de La Roca, que s’ha celebrat aquest matí complint la seva novena edició, i sota un recorregut de 12 qm. La matinal ha resultat força variada. En primer lloc s’ha donat la sortida al grup de “marxaires”, que es llençaven a devorar els 12 qm que configuraven el recorregut de la cursa a les 8h00 del matí, just una hora abans que els corredors. Com a mitjana, aquest grup d’esportistes han invertit entre l’1h30 i les 2h15 per completar la distància. A les 9h00 del matí s’ha donat la sortida a la Cursa gran, amb força ambient, i de la que s’ha proclamat vencedor en Albert Caballero. Finalment, la matinal ha inclòs també una cursa infantil. En acabat, els 550 esportistes, grans i petits, corredors i marxadors, homes i dones, que han participat en la matinal, han rebut obsequis i han gaudit d’un esmorzar preparat per l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.