Albert Caballero s´imposa a la IX Cursa de Fons de La Roca

0
340

Albert Caballero ha resultat vencedor en la Cursa de Fons de La Roca, que s’ha celebrat aquest matí complint la seva novena edició, i sota un recorregut de 12 qm. La matinal ha resultat força variada. En primer lloc s’ha donat la sortida al grup de “marxaires”, que es llençaven a devorar els 12 qm que configuraven el recorregut de la cursa a les 8h00 del matí, just una hora abans que els corredors. Com a mitjana, aquest grup d’esportistes han invertit entre l’1h30 i les 2h15 per completar la distància. A les 9h00 del matí s’ha donat la sortida a la Cursa gran, amb força ambient, i de la que s’ha proclamat vencedor en Albert Caballero. Finalment, la matinal ha inclòs també una cursa infantil. En acabat, els 550 esportistes, grans i petits, corredors i marxadors, homes i dones, que han participat en la matinal, han rebut obsequis i han gaudit d’un esmorzar preparat per l’organització.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.