MIREIA MARTÍ, DE L’HOSPITALET ATLETISME -ÍNTEGRA 2, CAMPIONA D’ESPANYA JÚNIOR DE 400 METRES LLISOS

0
511

Aquest cap de setmana va tenir lloc a Saragossa la disputa dels Campionats d’Espanya Júniors amb una bona actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Un cop més l’actuació més destacada va córrer a càrrec de Mireia Martí, flamant campiona d’Espanya en 400 metres llisos amb 56”96; en una cursa molt complicada per la manca d’atletes que estiguin en aquest moment al seu nivell, una asfixiant calor i un molest vent Mireia Martí es va limitar a controlar en tot moment la cursa guanyant amb més d’un segon d’avantatge sobre la segona classificada. Finalistes van estar també Helena López en 400 metres llisos i Adriana Burés en salt d’alçada amb 1m60 (cinquenes) i Eloi Andreu setè en 200 metres llisos amb 23”32. David Fernández, onzè en llançament dels disc i Jennifer Burés tretzena en 3000 metres obstacles va estar altres dels destacats. Finalment Laura Arquer es va retirar en Heptatló, Enea Cabanas va patir un defalliment a la prova de 400 metres tanques que li va impedir finalitzar la cursa i Sergi Soler va patir una desagradable desqualificació que li va impedir disputar la final de 400 metres tanques. 400 METRES LLISOS Aquest cap de setmana va tenir lloc a Saragossa la disputa dels Campionats d’Espanya Júniors amb una bona actuació dels atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Un cop més l’actuació més destacada va córrer a càrrec de Mireia Martí, flamant campiona d’Espanya en 400 metres llisos amb 56”96; en una cursa molt complicada per la manca d’atletes que estiguin en aquest moment al seu nivell, una asfixiant calor i un molest vent Mireia Martí es va limitar a controlar en tot moment la cursa guanyant amb més d’un segon d’avantatge sobre la segona classificada. Finalistes van estar també Helena López en 400 metres llisos i Adriana Burés en salt d’alçada amb 1m60 (cinquenes) i Eloi Andreu setè en 200 metres llisos amb 23”32. David Fernández, onzè en llançament dels disc i Jennifer Burés tretzena en 3000 metres obstacles va estar altres dels destacats. Finalment Laura Arquer es va retirar en Heptatló, Enea Cabanas va patir un defalliment a la prova de 400 metres tanques que li va impedir finalitzar la cursa i Sergi Soler va patir una desagradable desqualificació que li va impedir disputar la final de 400 metres tanques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.