Benito Ojeda i Eva Jiménez guanyadors a la cursa de Festa Major de Terrassa

0
580

No ha semblat una cursa de Festa Major la de Terrassa, donat l´alt nivell del participants, que han portat la cursa a un fortíssim ritme desde la sortida. Benito Ojeda ha imposat el seu final devant un corredor no gaire conegut com en Juan Luis Perez, que no ha afluixat fins els darrers metres. En noies la victoria ha estat per Eva Jimenez, després de deixar a una lluitadora Laura Rossell. El regal de la camiseta especial per noies ha tingut molt d´èxit. <A href="http://www.atletisme.com/classificacions/terrassa/">Resultats complets</a> a Internet. <br><a href="http://www.atletisme.com/fotos2004/popularterrassa/">Fotos</a>.| Benito Ojeda, corredor del Fila Team, ha estat el guanyador de la present edició de la Cursa de la Festa Major, engrandint així els seus èxits esportius L’atleta català, amb un temps de 22 minuts i vint segons, s’ha convertit en el primer corredor en assolir els vuit quilòmetres de distància de la cursa, que ha transcorregut pels principals carrers de la ciutat egarenca. Per la seva banda, Juan Luís Pérez i Jaume Domingo –aquest últim del California Sports- han estat el segon i el tercer classificat, amb un temps de 22 minuts i 28 segons, i 22 minuts i 32 segons, respectivament. Tot i la victòria d’Ojeda, el corredor de Tanzània Malack Olemangira ha estat l’home més ràpid, amb un temps de 21 minuts i set segons. No obstant, al no tenir llicència federativa no ha pogut erigir-se com el guanyador absolut de la cursa. En categoria femenina, Eva Jimenez, l’atleta del FC Barcelona, ha estat la guanyadora de la cursa, imposant-se a les seves rivals amb un temps de 26 minuts i 22 segons. Laura Rossell, segona classificada, ha entrat vint segons més tard que la guanyadora, mentre que Encarna García, del C.A. Vic, ha arribat en tercera posició amb un temps de 26 minuts i 54 segons. La present edició de la Cursa ha estat tot un èxit de participació. Amb més de 1.000 inscrits –cal recordar que l’edició de l’any passat va arribar als 700 corredors- s’ha evidenciat l’alta participació ciutadana, que una vegada més ha estat a l’alçada de l’esdeveniment. D’altra banda, també s’ha portat a terme una cursa per als més petits, amb un recorregut de 1.500 metres i que ha demostrat l’esperit esportiu dels més joves, que no s’han volgut perdre l’oportunitat de competir i ensenyar així les seves habilitats. L’atleta més jove comptava amb només dos anys, fet que ha remarcat l’objectiu de l’organització, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, al portar a terme una carrera apte per a totes les edats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.