Ja està a la venda, la revista Marathon de juliol de 2004.

0
444

Editorial: Barcelona no pot ser l´anaguet lleig. Ha arribat l’estiu i, amb ell, s’acosten dies màgics per a la Marató, que viurà als Jocs d’Atenes la seva tornada al lloc on va néixer en temps de l’Antiga Grècia. Si Filípides veiés el ressò de la seva gesta, potser no s’ho creuria. Allà, Julio Rey, Pepe Ríos i Toni Peña lluitaran per pujar a un podi que, ara per ara, sembla prohibitiu per María Abel, Beatriz Ros i Teresa Pulido. Paradoxalment, la Marató de Barcelona passa per moments crítics davant la incompetència de l’Àrea d’Esports del seu Ajuntament. En una decisió sense precedents i apadrinada per Albert Soler i Pere Alcober, s’ha prohibit l’edició de 2005 com a rabiola infantil per la impossibilitat legal de fer-se amb la prova i desposseïr l’Associació Marathon Catalunya dels seus drets adquirits. | A més, al número que teniu a les vostres mans hi ha un anàlisi de la polèmica del dopatge des de tots els àmbits. Una entrevista a Alberto García en profunditat a deu mesos de la seva tornada, corona una secció on hem comptat amb la col•laboració d’un prestigiós advocat, José Ignacio Roldán, i del més destacat coneixedor de la matèria que hi ha a tot el territori espanyol: el químic Jordi Segura. Us desitgem a tots un feliç estiu i… esperem poder-vos veure tots a la propera edició de la Marató de Barcelona!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.