CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR

0
456

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol es celebrarà l’edició número cinquanta-una del Campionat d’Espanya Júnior a Saragossa. Gairebé un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que també significa la principal prova per a aconseguir la selecció pel Campionat del Món Júnior que es farà a Grosseto (Itàlia) del 13 al 18 de juliol. La Federació Catalana és la federació que més atletes aporta a aquest campionat estatal amb un total de 95 atletes júniors, 48 nois i 47 noies. Destaca la presència d’atletes com Ferran Tortosa (CA Tarragona) i David Castellanos (AAC) en els 100 metres, Jordi Rabal (AAC) en 400 m tanques, Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, Pere Joseph (FCB) en triple salt, Rafael Vaquer (AAC) en llançament de martell, Jordi Sánchez (CA Manresa) en javelina, i Carles Torra (CA Tarragona) en la prova del decatlò. | En dones les atletes amb més possibilitats són Plàcida Azahara Martínez (FCB) en els 100 m llisos, Mireia Martí (Integra 2) en 200 i 400 metres, Núria Puig (Ripollet) en els 1.500 metres, Maria Rocafiguera (CA Vic) en els 100 m. tanques, Olga Ortega (FCB) en els 400 m tanques, Gemma Piquer (FCB) i Anna Mª Piñero (AAC) en salt amb perxa, Jéssica López (GEiEG) en llançament de javelina, i Marta Miró (At. Esplugí) en la prova de l’Heptatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.