CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR

0
355

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol es celebrarà l’edició número cinquanta-una del Campionat d’Espanya Júnior a Saragossa. Gairebé un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que també significa la principal prova per a aconseguir la selecció pel Campionat del Món Júnior que es farà a Grosseto (Itàlia) del 13 al 18 de juliol. La Federació Catalana és la federació que més atletes aporta a aquest campionat estatal amb un total de 95 atletes júniors, 48 nois i 47 noies. Destaca la presència d’atletes com Ferran Tortosa (CA Tarragona) i David Castellanos (AAC) en els 100 metres, Jordi Rabal (AAC) en 400 m tanques, Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, Pere Joseph (FCB) en triple salt, Rafael Vaquer (AAC) en llançament de martell, Jordi Sánchez (CA Manresa) en javelina, i Carles Torra (CA Tarragona) en la prova del decatlò. | En dones les atletes amb més possibilitats són Plàcida Azahara Martínez (FCB) en els 100 m llisos, Mireia Martí (Integra 2) en 200 i 400 metres, Núria Puig (Ripollet) en els 1.500 metres, Maria Rocafiguera (CA Vic) en els 100 m. tanques, Olga Ortega (FCB) en els 400 m tanques, Gemma Piquer (FCB) i Anna Mª Piñero (AAC) en salt amb perxa, Jéssica López (GEiEG) en llançament de javelina, i Marta Miró (At. Esplugí) en la prova de l’Heptatló.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.