CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

0
474

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Cadet a l’Estadi Iberoamericà d’Atletisme de Huelva. La Federació Catalana és la comunitat que més atletes aporta a aquest campionat estatal cadet amb un total de 125 atletes, 62 nois i 63 noies. Destaca la presència d’atletes com Ramiro Chiriotti (CA Laietània) en els 100 metres, Marc Orozco (CA Olesa) en 600 metres, Omar Vizuete (At. Castellar) en els 300 m tanques, Roger Linares (FCB) en salt amb perxa, Joan Antoni Cifuentes (Pratenc) en llançament de disc, Francesc Xavier Ortiz (Torredembarra) en martell, i Albert Álvarez (CA Manresa) en la prova del heptatlò. | En dones, les atletes amb més possibilitats són Alba Gallardo (CA Manresa) en els 600 metres, Esther Guerrero (CN Banyoles) en els 1.000 metres, Mª Carme Cruz (Torredembarra) i Berta Vilanova (CA Laietània) en salt de llargada, Elia Pascual (CA Igualada) en llançament de pes i javelina, Marta Bernat (Torredembarra) en martell, Idoia Costa (Integra 2) i Raquel González (CA Lluïsos) en els 3.000 metres marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.