Les Buff® SkyRunner® World Series tornen a Itàlia

0
431

Aquest proper diumenge dia 4 de juliol tindrà lloc la SkyRace Sentiero 4 Luglio-Trofeo Davide, tercera prova de les Buff® SkyRunner® World SeriesAquesta cursa italiana té distància de marató (42,195km), un desnivell positiu de 2.750 metres i el punt més alt del recorregut és la Cima Sellero, a 2.744 metres d’alçada. En categoria masculina hi seran presents l’actual líder de la competició, Mario Poletti, el dues vegades campió del món Agustí Roc, Dennis Brunod, campió de la segona prova de les Buff® SkyRunner® World Series i Marco Rusconi, entre molts altres corredors. Una absència important serà la de l’italià Lucio Fregona, subcampió del món de l’any passat. Pel què fa a la categoria femenina, Anna Serra defensarà el liderat de les World Series enfront a la italiana Manuela Brizio, campiona de la Valmalenco-Valposchiavo SkyRace, i la francesa Corinne Favre, guanyadora de les dues últimes edicions d’aquesta cursa. Hi haurà l’absència de la campiona del món Teresa Forn, que encara s’està recuperant de la caiguda que va sofrir a la primera cursa del campionat.| El temps de referència pels homes és de 4h 08’ 24”, aconseguit l’any passat per l’italià Mario Poletti; mentre que per les dones, Corinne Favre, en l’edició del 2002, el va deixar en 5h 24’ 30”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.