Presentació de la 25ena Cursa de la Festa Major de Terrassa

0
500

El proper dissabte dia 3 de juliol es disputarà la 25ena edició de la Cursa de la Festa Major de Terrassa, amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre els ciutadans de Terrassa. L’organització s’ha proposat aquest any de convertir l’esdeveniment en apte per a totes les edats, sense renunciar a la presència de corredors d’elit i federats. També es vol potenciar la participació femenina, que en aquest tipus de competicions sol ser bastant baixa. Per aquest motiu es vol regalar una samarreta a tots els participants, amb la particularitat que hi haurà un tipus de samarreta per a nois i un altre tipus per a noies, a més d’altres premis per als guanyadors i els millors classificats. La cursa, que tindrà un recorregut de vuit quilòmetres i que començarà a les vuit del vespre a la Rambla d’Egara (a l’alçada de la plaça Ricard Camí), també donarà especial atenció als més petits. D’aquesta manera, a dos quarts de vuit començarà el recorregut per als nens, que consistirà en un circuit d’un quilòmetre per la mateixa Rambla d’Egara. Cal tenir en compte que la Cursa de la Festa Major cada cop té més participants. L’any passat es van inscriure’s uns 700 corredors, fet que indica la identificació dels terrassencs amb aquest esdeveniment esportiu, que és alhora puntuable per al Circuit de Curses Atlètiques de Barri de Terrassa. Pel que fa aquest any, el ritme d’inscripció és bo i tot indica que se superaran els participants de l’anterior edició.| La cursa, amb les noves tecnologies Una de les novetats més destacades de la Cursa serà la presència d’un cotxe híbrid, cedit gentilment per un dels patrocinadors de la cursa, Toyota, i que servirà per a la premsa. El model en qüestió serà el Prius, un automòbil que combina un motor elèctric i un motor de gasolina, entre moltes altres prestacions. Això fa que aquest cotxe contamini poc i que gasti menys combustible. En l’acte de presentació de la 25ena Cursa de la festa Major de Terrassa hi van assistir David Otero, president de l’Associació Esportiva de la Mitja Marató Terrassa (associació que organitza la cursa), Xavi Duran, cap de premsa de la mateixa organització, Mercè Corbera, regidora d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, i Jordi Tost, responsable de comunicació de Toyota – Orient Cars.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.