La propera jornada de la Lliga Internet a Premià de Mar el dissabte, 3 de juliol.

0
526

La organització de la cursa popular de Premià de Mar ha anomenat Director de Cursa al corredor Carles Casero, guanyador de les darreres edicions, que aquesta vegada canviarà el seu lloc a la linia de sortida per el lloc al cotxe de cap de cursa. També vol reforçar la Lliga Internet donant els primers 15 dorsals sense cap cost als corredors que estant entre els 20 primers homes i dones de la <A HREF="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2004/">Lliga Internet</A> vulguin correr a Premià. També poden optar a aquests dorsals els que estiguin entre els 20 primers homes i dones del <A HREF="http://www.atletisme.com/classificacions/Lliga2004/ranking2004.htm">Ranking dels 10 Km</A> del any 2004. Els interessats han d´enviar un mail a <A HREF="mailto:championchip@retemail.es">championchip@retemail.es</A>, per tal de reservar el dorsal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.