Encontre Internacional de la Federació Catalana d´Atletisme

0
613

Avui, a la seu de la Federació Catalana d´Atletisme, s´ha presentat l’encontre internacional entre les seleccions de FINLÀNDIA, PORTUGAL i CATALUNYA que es celebrarà el proper 9 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. A l’acte hi ha assistit personalitats com Rafael Niubó, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Pere Alcober, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives Catalanes, i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d’Atletisme.| Cuyàs ha destacat la importància que aquest encontre té per la FCA. S´ha buscat una línia de superació en quan als països participants, destacant l´alt nivell dels atletes que competiran aquest any. El president ha manifestat l’objectiu de que cada vegada sigui millor considerada la Selecció Catalana d´Atletisme amb un pes i una importància pròpia. David Moner a volgut felicitar per la celebració d´aquest encontre i la continuïtat que representa la celebració d´un encontre internacional per tercera vegada consecutiva a l´Estadi.| Pere Alcober també ha destacat la continuïtat d´aquest esdeveniment i la il·lusió que representa aquesta competició en un any olímpic. El Secretari General, Rafael Niubó, ha fet un públic agraïment per mantenir la flama de la selecció catalana d´Atletisme. Ha fet una crida al públic per que vingui a l´Estadi i ha manifestat la importància de l´atletisme en la política esportiva de la Generalitat Ara fa tres temporades que la Federació Catalana d’Atletisme va tornar a organitzar i participar en un encontre internacional. Després de catorze anys sense fer-ho, el repte era tornar a veure l’equip català participant en front d’altres països. Avui es planteja el repte de donar continuïtat a la participació catalana en encontres internacionals i aconseguir que els enfrontaments entre la Selecció Catalana d’Atletisme i altres seleccions de primer nivell es converteixin en una tradició Aquesta temporada arriba l’encontre just en plena temporada d’alt nivell, quan els atletes ja es troben en plena forma i busquen aconseguir millors marques personals i mínimes per a les grans competicions internacionals com els Jocs Olímpics d’Atenes. Amb aquests ingredients i la qualitat de les seleccions en joc esperem gaudir d’una magnífica tarda d’atletisme internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.