Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques: CATALUNYA CAMPIONA EN DONES I TERCERA EN HOMES

0
535

La Selecció Catalana d’Atletisme no ha pogut revalidar el títol Campiona d’Espanya de Federacions Autonòmiques en les dues categories. S’ha proclamat Campiona el la categoria femenina, i ha aconseguit el tercer lloc en la masculina. L’equip català femení s’ha mostrat molt superior a les seves rivals i ha guanyat amb una amplia diferencia de 24,5 punts sobre la segona classificada, Castella – Lleó. El tercer lloc ha estat per les dones de la Comunicat Valenciana. Aquesta clara victòria s’ha aconseguit gràcies a un equip molt compacte i sobretot a les cinc victòries individuals. Glòria Romero ha guanyat el salt d’alçada amb una marca de 1,73 m, la veterana Sonia Godall s’ha imposat en el llançament de disc amb un millor registre de 47,46 metres, en els 800 metres la victòria ha estat per Montse Mas amb una marca de 2’08”56, en els 3.000 metres llisos també hem aconseguit la victòria gràcies a la Jacqueline Martín que ha fet 9’39”96, per últim, el relleu de 4X400 m, format per Sònia Rodríguez, Àngels Rodríguez, Laia Forcadell i Montse Mas han quedat en primera posició amb un temps de 3’44”02. | En homes, la Selecció de Castella La Manxa ha donat la sorpresa i ha guanyat el títol per primera vegada en la seva història. La competició d’homes ha estat molt emocionant i els primers llocs s’han adjudicat amb molt poca diferència de punts. En segon lloc, a dos punts del primer classificat, ha quedat la Selecció d’Andalusia, i en tercer a tant sols mig punt del segon lloc la Selecció Catalana. En quan a victòries individuals, en homes només podem citar la del saltador de triple Eduard Pérez que s’ha imposat amb una marca de 15,30 metres. Podem destacar l’actuació de Dolores Pedrares (Galícia) que ha fet un llançament de martell de 67,16 metres aconseguint mínima olímpica A, i a Javier Bermejo (Castella La Manxa) que ha fet un salt de 2,28 metres aconseguint la millor marca de la temporada i reafirma la mínima olímpica B. Dones 1) Catalunya 131 punts 2) Castella Lleó 105,5 punts 3) València 105 punts Homes 1) Castella La Manxa 118 punts 2) Andalusia 116 punts 3) Catalunya 115,5 punts

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.