Pujada a l´ermita de Sant Joan de Montlbanc

0
357

El passat 24 de juny va tenir lloc la tradicional pujada a l´ermita de Sant Joan de Montlbanc. Aquest any la 12 edició de la pujada va comptar amb 55 corredors el que significa un rècord de participació de la cursa. Els atletes un cop a l´ermita van poder gauidr d´un bon esmorzar i d´unes bones vistes. El Club Atlètic Montblanc agraeix la participació de tots els corredors, especialment amb un dia tant senyalat com és Sant Joan. La classificació de la cursa pot trobar-se a <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.