El fort aiguat no aconsegueix deslluir la 7ª edició de la Cursa de Can Mir.

0
516

La gran quantitat d’aigua que va caure dissabte 19 de juny a la tarda a Rubí, no va impedir que es celebrés normalment, sota el patrocini de Caixa Laietana, la 7ª edició de la Cursa de Can Mir fins i tot amb les curses infantils prèvies incloses, aquestes patrocinades per Caprabo. En total van ser gairebé 500 corredors els que van desafiar els elements tot convertint aquesta edició, a més a més, amb la més multitudinària de totes les celebrades fins ara. La victòria de l’atleta de Barberà del Vallès Benito Ojeda va ser la cinquena consecutiva a Can Mir del corredor del Fila Team, si bé aquest any va haver d´esprintar de valent (sobre els tolls d´aigua…) per evitar que el seu company d´equip, el terrassenc Marco Otero, que ja havia corregut a Can Mir fa quatre anys, no el derrotés. No va arribar a un segon el temps de diferència entre un i altre. Ojeda va cobrir el 6,1 Km de la cursa –un circuit de 2 Km al que es donaven 3 voltes– en 19 minuts i 35 segons, lluny del rècord que ell mateix té en 19m 14s. Ojeda es va endur per la victòria, entre d’altres regals, una càmera digital Ricoh i un bacallà sencer de més de 70 centímetres, donat pel Mercat Municipal d Rubí En fèmines, es va imposar la campiona de Catalunya de Marató d´aquest any, la sabadellenca del Fila Team Ester Solera, que va sumar el segon triomf consecutiu a Can Mir… just una setmana abans de casar-se! Solera, que va cobrir la distància en 23 minuts i 38 segons, va superar Maria Carme Auñón, del Fila Domingo Catalán, de només 7 segons. La veterana i assídua a Can Mir, Esperanza Zuriguel va ser la tercera classificada. A més de la càmera Ricoh, Esther Solera va rebre un pollastre sencer donat per la Polleria Belis, del Mercat Municipal. A destacar també la victòria en veteranes de més de 40 anys de Laudelina Franco Jara, la campiona d´Espanya de 100 Km. Franco Jara havia corregut a Can Mir en la 3a edició.| Pel que fa als corredors locals, Joan Pere Riera, del Can Mir Runners va superar per 7 segons el seu company de club Rafael Morales. Morales havia estat el campió local, semblava que imbatible, els últims anys. Un cop acabada la cursa es va fer el ja tradicional gran sorteig que incloïa lots de multitut de parades del Mercat Municipal de Rubí. També es van sortejar 3 bicicletes, donades per Caprabo, entre els nens participants, que van ser, tot i la pluja, 40 més que l’any passat, arribant a una xifra de 170. La cursa de Can Mir, una de les poquíssimes del calendari atlètic català que és totalment gratuïta, destaca per la quantitat de regals que dona als corredors, gràcies al suport de més d’una vintena de patrocinadors. Per primera vegada en la història de la Cursa de Can Mir, Televisió de Catalunya va fer-hi un reportatge que es va emetre a l’endemà, dins del programa “Esports 33” del Canal 33.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.