Jordi Alsina i Sílvia Tremoleda campions de Catalunya de triatló

0
434

L´Ajuntament de Cornudella de Montsant va organitzar el campionat de Catalunya de triatló de mitjana distància el passat diumenge 20 de juny. Un total de 173 esportistes van prendre la sortida disposats a completar una prova força exigent amb 2.500 metres de natació, 80 km de ciclisme de carretera i 20 km de cursa a peu. L´argentí Francisco Pontano (Excelent Center) tot i que no hi tenia opcions al campionat per la seva nacionalitat es va mantenir a la primera posició al decurs de tota la prova. Jordi Alsina va realitzar un sement de ciclisme excepcional i al km 60 va contactar amb el seu company d´equip Pontano (situat al cap davant de la prova) neutralitzant els 7 minuts perduts a la natació del Pantà de Siurana. La resta de la prova la van fer els dos triatletes de l´Excelent de forma fraternal, creuant la línia d´arribada a meta junts sense disputar l´esprint amb un temps de 4 h 05 min 27 s. Pontano va guanyar la prova i Alsina es va proclamar campió de Catalunya. Per la seva part José Luis Cano (C.N. Mataró) i Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) van assolir les places del pòdium del campionat amb uns registres de 4 h 07 min 50 s i 4 h 13 min 16 s, respectivament. Tots dos van recuperar el temps perdut a la natació avançant de forma progressiva a gran nombre de participants als segments de ciclisme i de cursa a peu. El Centre Natació Mataró va guanyar la classificació per equips afegint al registre de Cano les classificacions d´Arnau Canet i de Bernat Moragas. L´Esportiu Picornell va assolir una meritòria segona posició per equips amb Héctor Colom, Guillem Lladó i Oriol Peñarroja.| Sílvia Tremoleda (C.N. Reus Ploms) proclamada recentment campiona de Catalunya de duatló a Olot, va assolir un nou èxit assolint la primera posició del campionat català de triatló disputat a Cornudella, creuant la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 4 h 40 min 48 s. Per la seva part Marta Vives va liderar la prova fins al km 40 de ciclisme, finalitzant la prova en segona posició (5 h 08 min 13 s) per davant de les seves companyes del Centre Natació Mataró Anna Llobet i Marta Noé, que van completar un gran diada del Mataró equip que també va guanyar la classificació femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.