NIT DE L’ATLETISME CATALÀ : NATÀLIA RODRÍGUEZ VA SER L’ESTRELLA DE LA NIT

0
474

Ahir divendres 18 de juny, a l’Hotel NH Ciutat de Vic, la Federació Catalana d’Atletisme va celebrar la tretzena edició de la NIT DE L’ATLETISME CATALÀ on es va trobar una gran representació de tota la família atlètica catalana. A la Nit de l’Atletisme Català es fa lliurament dels guardons i premis a les persones i entitats que, en el mèrit al seu treball i dedicació en bé de l’atletisme, hagin estat mereixedores del públic reconeixement. NATÀLIA RODRÍGUEZ va recollir el premi a la millor atleta catalana de la temporada 2.003, i va donar el toc més internacional i de qualitat a l’acte convertint-se convertir en l’estrella de la Nit. Malauradament JOSÉ LUIS BLANCO, no va poder recollir el premi al millor atleta català per que es trobava al llit amb una infecció d’amigdalitis, fet que també l’ha impedit acudir a la Superlliga Europea per la qual estava seleccionat. També es va fer lliurament dels premis als millors atletes een les diferents categories, els entrenadors personals, els atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut, als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories, i als jutges. La part més emotiva de la Nit va arribar quan es van fer els reconeixements a les diferents personalitats i entitats per la seva trajectòria. JAVIER GARCÍA CHICO va rebre l’homenatge en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició. Els entrenadors OCTAVI ROSÉS i MARCOS FLORES per tota una vida dedicada envers l’atletisme a través de diferents generacions. A l’apartat dels clubs es va commemorarà el 50è aniversari i el 75è respectivament del Club Natació Olot i del Club Atlètic Vic. | Per últim, la Federació Catalana d’Atletisme va fer un públic reconeixent a L’ALIANÇA pel seu recolzament i patrocini, i al diari esportiu EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA per la seva tasca en la difusió de l’atletisme català. MILLORS ATLETES CATALANS 2003 CATEGORÍA MILLORS ATLETES ENTRENADOR (2003) Absolut(M) José Luis Blanco Luis Miguel Landa Absolut (F) Natàlia Rodríguez Miguel Escalona Promesa (M) Xavier Areny Antonio Canovas Promesa (F) Beatriz Pascual Josep Marín Junior (M) Pere Joseph Jordi Inglavaga Junior (F) Berta Castells José Luís Velasco Juvenil (M) Víctor Montaner Roger Roca Juvenil (F) Anna Mª Pinero Hans Ruf Cadet (M) Albert Vélez Hans Ruf Cadet (F) Laura Redondo Rafael López Infantil (M) Marc Bertrán Manuel Gomez Infantil (F) Esther Guerrero Ferran Gutierrez Veterà (M) Xavier Antón Fernando Díaz Pérez Veterà (F) Rosa Escribano

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.