Carles Ferrer s´imposa en el Criterium Josep Campmany

0
420

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Carles Ferrer s´imposà en la prova dels 5.000 metres serie B disputada aquest dimecres en el marc de la segona jornada del Criterium JOsep Campmany, celebrada a l´Estadi Joan Serrahima de Barcelona, i en el que els i les fondistes del club tarragoní, obtingueren uns magnífics resultats. Ferrer va guanyar la cursa dels 5.000 metres amb una excel·lent marca de 15.45.73, marca personal que confirma el gran estat de forma que manté l´atleta tarragoní. En la mateixa prova, foren sisè Jaume Garcia, amb 16.25.50, també marca personal, i desè José F. Garcia Navarrete, amb 16.42.45, millor marca de la temporada. Per la seva banda, l´atleta junior Esther Aragonès fou segona en els 800 metres llisos, amb una excel.lent marca de 2.25.59, marca personal que confirma que la seva preparació per al Campionat d´Espanya junior, en el que participarà en els 1.500 metres, va per molt bon camí. En la mateixa prova, Anna Bertran fou novena amb 2.40.49 i l´atleta juvenil Eulàlia Vidal fou onzena, amb 2.42.72. Ambdues atletes aconseguiren marca personal en aquesta prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.