Campionat d’Espanya “Gran Premi Buff®” – III Cursa del Bastiments

0
1927

Aquest pròxim diumenge 20 de juny es disputarà la III Cursa del Bastiments, que és Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya, “Gran Premi Buff®” i puntuable per a la III Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya. La cursa, organitzada pel Club Muntanyenc de Mollet, és força dura. Té un recorregut de 32,683 km, 2.168 metres de desnivell positiu i 4.336 de desnivell acumulat. La sortida tindrà lloc a la plaça de Queralbs (1.220m). Es seguirà la carretera fins a la pista de la Farga i es pujarà per la vall del Freser fins a Coma de Vaca (2000 m). Es passarà pel coll de la Marrana, pic de Bastiments (2.883m), coll de Noucreus, pic de Noufonts, Vall de Núria i, finalment, tornarà a arribar a Queralbs. Aquesta serà la tercera edició. En les dues primeres, els vencedors van ser Agustí Roc i Carmen Tort, el 2002, i Esteve Canal i Paloma Sommer, el 2003. Les tres dones i els tres homes millor classificats del Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya, Buff® els portarà a Valmasiono (Itàlia) a competir en la desena edició del Tofeo Kima el dia 22 d’agost, amb totes les despeses pagades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.