13a. NIT DE L´ATLETISME CATALÀ

0
462

Aquest divendres 18 de juny la Federació Catalana d’Atletisme celebra la tretzena edició de la NIT DE L’ATLETISME CATALÀ a l’Hotel NH Ciutat de Vic. La Nit s’ha convertit en un tradicional esdeveniment que aplega a tota la família atlètica catalana en un sopar on es fa lliurament dels guardons i premis a les persones i entitats que, en el mèrit al seu treball i dedicació en bé de l’atletisme, hagin estat mereixedores del públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.003 han estat per JOSÉ LUIS BLANCO i NATÀLIA RODRÍGUEZ. També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. En les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, obtinguts per la BEATRIZ PASCUAL i en XAVIER ARENY. Altres noms il·lustres com la BERTA CASTELLS que rep el premi a la millor júnior, quan és la recordwoman estatal absoluta de llançament de martell. També rebran un públic reconeixement els entrenadors personals dels millors atletes 2003 i els atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut. Aquest any la Federació vol retre homenatge per la seva trajectòria a JAVIER GARCÍA CHICO, en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició. Es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d’argent als jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d’Honoraris. | En l’apartat d’entrenadors es faran uns merescuts homenatges a en OCTAVI ROSÉS i MARCOS FLORES per tota una vida dedicada envers l’atletisme a través de diferents generacions.. A l’apartat dels clubs es commemorarà el 50è aniversari i el 75è respectivament del Club Natació Olot i del Club Atlètic Vic. Per últim, la Federació Catalana d’Atletisme vol fer un públic reconeixent a L’ALIANÇA pel seu recolzament i patrocini, i al diari esportiu “EL 9 Esportiu de Catalunya” per la seva tasca en la difusió de l’atletisme català. MILLORS ATLETES CATALANS 2.003 CATEGORÍA MILLORS ATLETES ENTRENADOR Absolut (M) José Luis Blanco Quevedo Luis Miguel Landa Absolut (F) Natàlia Rodríguez Martínez Miguel Escalona Promesa (M) Xavier Areny Cluet Antonio Cànoves Promesa (F) Beatriz Pascual Rodríguez Josep Marín Júnior (M) Pere Joseph Vilaplana Jordi Inglavaga Júnior (F) Berta Castells Franco José Luís Velasco Juvenil (M) Víctor Montaner Novellón Roger Roca Juvenil (F) Anna Mª Pinero Ortiz Hans Ruf Cadet (M) Albert Vélez Martín Hans Ruf Cadet (F) Laura Redondo Mora Rafael López Infantil (M) Marc Bertran Santos Manuel Gómez Infantil (F) Esther Guerrero Puigdevall Ferran Gutiérrez Veterà (M) Xavier Anton Bofill Fernando Díaz Pérez Veterà (F) Rosa Escribano Checa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.