QUART LLOC PER L’HOSPITALET ATLETISME ÍNTEGRA 2 A LA FINAL DE LA LLIGA NACIONAL FEMENINA

0
2017

Dissabte 12 d juny va tenir lloc a València la disputa de la Final de Lliga Nacional – Divisió d’Honor femenina amb la presència de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. Un cop complert l’objectiu d’aquesta temporada, classificar-se per aquesta final, l’encontre va estar més una festa que una lluita per objectius més alts; davant de conjunts més potents les atletes riberenques van quedar en quarta posició per darrera del gran favorit i actual sots – campió d’Europa, C. A. València Terra i Mar, l’A. A. Catalunya – UBAE i el F. C. Barcelona. A nivell individual destacar les actuacions de Laia Forcadel, segona en 400 metres llisos amb 55”28, Judit Plà segona en 1500 metres amb 4’43”54, Marta Alonso segona en llançament de la javelina amb 45m35 i els relleus de 4 x 100 i 4 x 400 metres llisos compostos per Oyidiya Oji, Laia Forcadell, Cristina Sanz i Kudirat Akhigbe (46”53 al relleu curt) i Mireia Martí, Anna Bové, Àngela Castelló i Kudirat Akhigbe (3’47”12 al 4 x 400).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.