El Carrefour Dominiques puja a Primera Estatal d´atletisme

0
369

L´atletisme lleidatà és, des d´ahir, a l´avantsala de la Divisió d´Honor. En la competició disputada a Còrdova, el Carrefour Dominiques ha confirmat els pronòstics i ha aconseguit pujar a Primera Estatal amb gran autoritat. Ho ha fet, a més, com a millor equip dels 4 que competien per les dos places d´ascens. Els lleidatans van guanyar 11 de les 20 proves disputades i, a més a més sumaren tretze podis, per la qual cosa l´ascens es produeix com a campió de la Segona Divisió. Als 100 metres llisos Txomin Txurruca assolí la segona plaça mentres que César García fou tercer a mésa més de segon als 200 metres. Per la seva part Cristóbal García fou el més ràpid als 400 metres tanques al igual que Cristian López que s´endugué el triomf als 110 metres tanques, una prova en la que Alberto Castilla fou tercer. Un altre dels triomfs del Carrefou-Dominiques en aquesta fase d´ascens fou per Francesc Lázaro als 800 metres, especialitat en que el seu company de club Alberto Castillo acabà tercer. Als 1.500 Abdelghani fou segon i Mustapha Khouya tercer. Als 3.000 Ayad Lamdassem guanyà per davant del seu company Hassany. Javier González fou segon als 5 kilómetros, Jordi Nielsen, primer en martell, Marc Frutos, segon en javalina, Roger Noguera primer en longitud i perxa, Salvador Andrade, tercer en longitud, Albert Andrade, primer en triple salto i Guillem Farran, primer en 3.000 obstacles. A més a més el Dominiques assolí la victòria als 4×100 y es feu amb la tercera posició als 4×400 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.