El Carrefour Dominiques puja a Primera Estatal d´atletisme

0
598

L´atletisme lleidatà és, des d´ahir, a l´avantsala de la Divisió d´Honor. En la competició disputada a Còrdova, el Carrefour Dominiques ha confirmat els pronòstics i ha aconseguit pujar a Primera Estatal amb gran autoritat. Ho ha fet, a més, com a millor equip dels 4 que competien per les dos places d´ascens. Els lleidatans van guanyar 11 de les 20 proves disputades i, a més a més sumaren tretze podis, per la qual cosa l´ascens es produeix com a campió de la Segona Divisió. Als 100 metres llisos Txomin Txurruca assolí la segona plaça mentres que César García fou tercer a mésa més de segon als 200 metres. Per la seva part Cristóbal García fou el més ràpid als 400 metres tanques al igual que Cristian López que s´endugué el triomf als 110 metres tanques, una prova en la que Alberto Castilla fou tercer. Un altre dels triomfs del Carrefou-Dominiques en aquesta fase d´ascens fou per Francesc Lázaro als 800 metres, especialitat en que el seu company de club Alberto Castillo acabà tercer. Als 1.500 Abdelghani fou segon i Mustapha Khouya tercer. Als 3.000 Ayad Lamdassem guanyà per davant del seu company Hassany. Javier González fou segon als 5 kilómetros, Jordi Nielsen, primer en martell, Marc Frutos, segon en javalina, Roger Noguera primer en longitud i perxa, Salvador Andrade, tercer en longitud, Albert Andrade, primer en triple salto i Guillem Farran, primer en 3.000 obstacles. A més a més el Dominiques assolí la victòria als 4×100 y es feu amb la tercera posició als 4×400 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.