3a Marxa Nocturna dels Tres Pics i la 5a Caminada Nocturna a Navàs

0
471

El Grup Senderista Barberà incia aquest cap de setmana la seva preparació per la Matagalls Montserrat participant a la 3a Marxa Nocturna dels Tres Pics i la 5a Caminada Nocturna a Navàs. Dues caminades a l´hora; una competitiva amb tu mateix i l´altre popular. Amb la Marxa dels Tres Pics es preten consolidar un circuit a l´entorn del poble de Navàs, que porti als punts més elevats del seu voltant, amb la condició de fer-la en menys de cinc hores. Aquest fet constitueix un bon repte personal per a cada participant, la qual cosa, de ben segur, motivarà més d´un. El recorregut és de 21,8 km, gairebé com una mitja marató. Amb la CAMINADA NOCTURNA es preten que vingui tothom qui vulgui caminar uns 10 km gaudint de la foscor, del silenci, de la pau, de la convivència… i d´un bon entrepà. La sortida de Barberà la farem a les 19 h de la tarda davant e la Papereria Can Llobet del Passeig Dr. Moragues 266.| Fitxa tècnica: Mitja Marató de Muntanya Nocturna a Navàs web: http://www.totnavas.com/cen/3pics/menu-nocturna.html E-Mail: cen@feec.org Lloc: Navàs Prova: Mitja Marató de Muntanya i caminada Nocturna Data: 19-06-2004 Organitzacio: Centre Excursionista de Navàs Preu: 6€ la Marxa 12€ la Mitja Marató més dades : Normativa Marxa i Caminada dels 3 Pics. 1 – La sortida serà a la plaça de l´Ajuntament de Navàs el dissabte dia 19 de juny a les 9 del vespre. 2 – En cas d´abandonar s´ha d´avisar l´organització. 3 – Hi haurà tres avituallaments i 3 controls; en tots hi haurà aigua. 4 – S´engegistrarà el temps individual per a tots els que hagin fet íntegrament el recorregut de la Marxa dels Tres Pics, passant per tots els controls. 5 – Tots els inscrits a qualsevol de les dues caminades rebran a l´arribada una camiseta exclusiva de la marxa. 7 – Els menors d´edat, per a poder participar, han de portar una autorització paterna signada o anar acompanyats d´un major d´edat. 8 – El temps màxim per a completar la Marxa és de 5 hores. 9 – Pel sol fet de participar s´accepta la present normativa. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l´organització. 10 – El recorregut estarà marcat amb cinta blanca i els trencalls es potenciaran amb fletxes fluorescents. 11 – L´organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la Marxa o la Caminada puguin ocasionar als inscrits abans, durant o després d´efectuar-se aquestes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.