Rosa Morató bat el rècord d´Espanya de 3.000 metres obstacles

0
333

L´atleta del FC Barcelona Rosa Morató va aconseguir batre el rècord d´Espanya de 3.000 metres obstacles que ella mateixa posseïa i el va situar en 9:51.76 en vèncer la prova que s´ha disputat a València en el Campionat d´Espanya de Clubs. El València Terra i març va demostrar una vegada més la seva hegemonia en l´atletisme femení i es va adjudicar el seu dotzè títol consecutiu del Campionat d´Espanya de Clubs, davant del FC Barcelona, Integra 2 L´Hospitalet-CNB i AA Catalunya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.