Albert Caballero guanya a Terrassa

0
375

Albert Caballero, del California Sports, s´ha imposat a la 1ª <a href="http://pnterrassa.cjb.net/">Cursa Popular Poble Nou </a> de Terrassa de 6 qm. amb un temps de 18´29´´. Ha estat acompanyat al podi per en Enric Vila, segon, de la Unió Atlètica Terrassa, Jordi Muñoz en tercer lloc, del FCBarcelona, Jaume Aragones, cuart, del California Sports, i en cinque lloc, en Karim Marin de la Unió Atlètica de Rubí. En Categoria femenina, la guanyadora ha estat la madrilenya Cristina Valcarcel, seguida per l´atleta del FCBarcelona Elizabet Ruz, i en tercer lloc, la corredora local Cristina Arbues, del CN Terrassa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.