El CA Tarragona aconsegueix l´ascens a Primera Divisió

0
367

Un mes després de finalitzada la competició de la Lliga Catalana de clubs, en la què el Club Atletisme Tarragona va finalitzar en segona posició en la segona divisió, s´ha confirmat l´ascens a primera divisió del club tarragoní, degut a que el Club Atletisme Dominiques de Lleida ha aconseguit per la seva banda l´ascens a Primera Divisió Nacional, en la fase final disputada aquest dissabte a Còrdoba i en la que els lleidatanas es van imposar. Segons el reglament de la Federació Catalana d´Atletisme, els dos primers clubs de segona divisió ascendien automàticament a primera divisió. Però la renúncia l´any passat del Club Integra-2 L´Hospitalet a participar en la Lliga Nacional, va fer que aquest club competís de nou a primera divisió catalana, de manera que enguany foren 17 els clubs participants en aquesta categoria, en lloc dels 16 habituals. En conseqüència, l´ascens del segon classificat de segona divisió quedava condicionat a que el club que quedés campió a Primera divisió en la present temporada aconseguís l´ascens a categoria nacional, com així ha succeit. Per tant, i només a falta de confirmació oficial per part de la Federació Catalana d´Atletisme, es pot assegurar JA l´ascens del club tarragoní a primera divisió, només dos anys d´aconseguir l´ascens a segona divisió. D´aquesta manera, el club tarragoní passarà a competir entre els 16 millors clubs de Catalunya, confirmant l´excel.lent progressió dels seus atletes en els darrers anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.