El CA Tarragona aconsegueix l´ascens a Primera Divisió

0
440

Un mes després de finalitzada la competició de la Lliga Catalana de clubs, en la què el Club Atletisme Tarragona va finalitzar en segona posició en la segona divisió, s´ha confirmat l´ascens a primera divisió del club tarragoní, degut a que el Club Atletisme Dominiques de Lleida ha aconseguit per la seva banda l´ascens a Primera Divisió Nacional, en la fase final disputada aquest dissabte a Còrdoba i en la que els lleidatanas es van imposar. Segons el reglament de la Federació Catalana d´Atletisme, els dos primers clubs de segona divisió ascendien automàticament a primera divisió. Però la renúncia l´any passat del Club Integra-2 L´Hospitalet a participar en la Lliga Nacional, va fer que aquest club competís de nou a primera divisió catalana, de manera que enguany foren 17 els clubs participants en aquesta categoria, en lloc dels 16 habituals. En conseqüència, l´ascens del segon classificat de segona divisió quedava condicionat a que el club que quedés campió a Primera divisió en la present temporada aconseguís l´ascens a categoria nacional, com així ha succeit. Per tant, i només a falta de confirmació oficial per part de la Federació Catalana d´Atletisme, es pot assegurar JA l´ascens del club tarragoní a primera divisió, només dos anys d´aconseguir l´ascens a segona divisió. D´aquesta manera, el club tarragoní passarà a competir entre els 16 millors clubs de Catalunya, confirmant l´excel.lent progressió dels seus atletes en els darrers anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.