CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
394

Aquest dissabte 12 de juny es realitzarà la tercera i última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs 2.004 en la Divisió d’Honor, Primera i Segona Divisió. Aquesta decisiva jornada atorgarà els títols de Campió Estatal de Clubs i també delimitarà els llocs de descens i ascens a les diferents categories. Hi ha participació catalana en diferents fronts. En Divisió d’Honor tenim a tres clubs catalans femenins lluitant pel títol absolut a l’encontre que es disputarà a l’Estadi Jardí del Túria de València i on l’actual campió, el València C.A. Terra i Mar intentarà revalidar el títol davant dels rivals catalans que són el F.C. Barcelona, l’Integra 2 L’H-CNB, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE. En homes, el FC Barcelona es desplaçarà a Jerez de la Frontera per a disputar l’encontre pel títol masculí en front del Puma Chapín Jerez, el Benacantil Puerto de Alicante – Reebok i el J’Hayber – Playas de Castellón. En la Primera Divisió tenim un difícil encontre en la lluita per a eludir el descens on es trobaran tres clubs catalans, i on malauradament, un dels tres perdrà la categoria i descendirà a la Segona Divisió. L’encontre es disputarà les pistes del Centre Esportiu Palau Sacosta de Girona i enfrontarà al G.E. i E. Gironí, el C.A. Palafrugell – Girona Costa Brava, i el CA Vic. Per últim, en la Segona Divisió tenim un representant català, el Carrefour Dominiques de Lleida que disputarà una de les dues places d’ascens a la Primera Divisió. L’encontre es realitzarà a la Instal·lació Esportiva Municipal El Fontanar de Córdoba i es trobarà amb el Diputación de Córdoba, Atletismo Comarcal Bahía de Algeciras, i el Clucote Caja Canarias.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.