CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
308

Aquest dissabte 12 de juny es realitzarà la tercera i última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs 2.004 en la Divisió d’Honor, Primera i Segona Divisió. Aquesta decisiva jornada atorgarà els títols de Campió Estatal de Clubs i també delimitarà els llocs de descens i ascens a les diferents categories. Hi ha participació catalana en diferents fronts. En Divisió d’Honor tenim a tres clubs catalans femenins lluitant pel títol absolut a l’encontre que es disputarà a l’Estadi Jardí del Túria de València i on l’actual campió, el València C.A. Terra i Mar intentarà revalidar el títol davant dels rivals catalans que són el F.C. Barcelona, l’Integra 2 L’H-CNB, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE. En homes, el FC Barcelona es desplaçarà a Jerez de la Frontera per a disputar l’encontre pel títol masculí en front del Puma Chapín Jerez, el Benacantil Puerto de Alicante – Reebok i el J’Hayber – Playas de Castellón. En la Primera Divisió tenim un difícil encontre en la lluita per a eludir el descens on es trobaran tres clubs catalans, i on malauradament, un dels tres perdrà la categoria i descendirà a la Segona Divisió. L’encontre es disputarà les pistes del Centre Esportiu Palau Sacosta de Girona i enfrontarà al G.E. i E. Gironí, el C.A. Palafrugell – Girona Costa Brava, i el CA Vic. Per últim, en la Segona Divisió tenim un representant català, el Carrefour Dominiques de Lleida que disputarà una de les dues places d’ascens a la Primera Divisió. L’encontre es realitzarà a la Instal·lació Esportiva Municipal El Fontanar de Córdoba i es trobarà amb el Diputación de Córdoba, Atletismo Comarcal Bahía de Algeciras, i el Clucote Caja Canarias.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.