Aquest diumenge 13 de juny, l´atletisme de nivell té una cita ineludible a Gavà

0
481

Per setè any consecutiu, l´Estadi Municipal la Bòbila serà l´escenari del Míting Internacional d´Atletisme; una prova que, sota l´organització de l´Ajuntament de Gavà i el Club Atletisme Gavà, està plenament consolidada com una de les més atractives del calendari nacional. Així ho demostra el suport rebut per part de la Real Federación Española de Atletismo, la Federació Catalana d´Atletisme i la Diputació de Barcelona, que li atorga la distinció de Gran Premi. El Míting Internacional d´Atletisme de Gavà, que s´emmarca en el circuit Europe Athletisme Promotion, aplegarà 200 atletes de 20 països que protagonitzaran una jornada on les marques, l´emoció i l´espectacle estan assegurats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.