Comença la III Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya

0
1908

El proper diumenge dia 13 de juny s’inicia la tercera edició de la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya, l’única competició a nivell estatal que compleix els requisits de la FSA (Federation for Sport at Altitude) per tenir aquesta denominació. Enguany el calendari consta de 5 proves, de les quals puntuen els 4 millors resultats. Hi ha algunes novetats, com la incorporació de la milla vertical que inaugura la competició i el canvi de recorregut de la Cursa de Muntanya del Berguedà. Altra novetat important és que aquesta darrera cursa també forma part del calendari de la Copa d’Espanya de la FEDME i la cursa del Bastiments serà també Campionat d’Espanya. Cal destacar també que la cursa Taga 2040 serà el IV Campionat de Catalunya i la Cursa Alpina de La Molina serà per segon any consecutiu Copa Internacional dels Pirineus (CTP). La inclusió de les curses de la Copa Catalana a altres calendaris estatals demostra el gran nivell de les curses organitzades per les entitats excursionistes de la FEEC, tant a nivell organitzatiu com de participació (una mitjana de més de 225 participants per cursa). D’altra banda, els participants de la Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya són la pedrera de futurs membres de la Selecció Catalana de l’especialitat que participa tant a la Copa i Campionat d’Espanya, com al Campionat del Món.| Calendari de la III Copa Catalana de Curses d’Alta Muntanya: 12 juny I Cursa Cuita el Sol Centre Excursionista de Lleida 20 juny III Cursa d’Alta Muntanya del Bastiments / Campionat d’Espanya Club Muntanyenc de Mollet 5 setembre III Cursa d’Alta Muntanya del Berguedà Club d’Esquí Berguedà i Associació de Muntanyencs Berguedans 19 setembre V Cursa del Taga 2040 / Campionat de Catalunya Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses 3 octubre V Cursa Alpina de La Molina / Copa Internacional dels Pirineus "CTP" Centre Excursionista de Catalunya Més informació sobre curses de muntanya: http://

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.