Presentació de la 10ena edició de la cursa del Dia Olímpic, aquest any a Manresa

0
398

El dia 20 de juny de 2004 es celebrarà la 10a edició de la Cursa Catalana del Dia Olímpic, prova urbana que es disputa als carrers de Manresa. La prova l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa, el Comitè Olímpic de Catalunya, el Club Atlètic de Manresa i el Gimnàs GIMBE. Cursa certificada de 10 Km., inscripció gratuïta i cursa curta de 3 Km. Cronometratge ChampionChip i vàlida pel ranking català de 10 Km. en ruta. En aquest cursa es rendirà un homenatge a un històric corredor manresà que ja va portar el dorsal 1 la darrera Marató de Barcelona, en Josep Perramon. | La prova es disputarà sobre un recorregut de 10 km, homologat, totalment urbans i sobre superfície d’asfalt. La sortida i arribada estaran situades en el passeig de Pere III. La sortida a la zona de la “Ben Plantada” i l’arribada davant de l’església de Crist Rei. També es disputarà una cursa de promoció amb una distància de 3 km. Les inscripcions seran GRATUÏTES. La inscripció a la cursa es podrà formalitzar: § Per internet a: www.ajmanresa.org § Per telèfon al: 010 de Manresa. § Per telèfon al: 93 878 23 01 per trucades des de fora de Manresa. Caldrà fer-hi constar: § Cursa a la qual s’inscriu § Cognoms i Nom § Any de naixement § Club / Entitat / Centre Escolar Data límit d’inscripció el 16 de juny. Es lliuraran trofeus a les 3 primeres persones classificades de cada categoria. § Premi especial del COC a les categories absolutes masculina i femenina de la cursa de 10 km. § Guardó de la Flama Olímpica a l’entitat amb més participació. § Premi a l’Esperit Olímpic, en reconeixement a la seva dilatada carrera esportiva, al Sr. Josep Perramon i Puig. § A tots els participants se’ls hi lliurarà un obsequi de participació. 10:30 hores: Sortida de la Cursa de 10 km. 10:35 hores: Sortida de la Cursa de 3 km. 12:00 hores: Lliurament de premis i fi de festa (Classe de Hip-Hop).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.