Blanco fa la mínima per als Jocs d´Atenes en el seu primer 3.000 obstacles de l´any

0
431

L´atleta lloretenc del GEiEG, José Luis Blanco, va aconseguir ahir la marca mínima per participar als Jocs Olímpics d´Atenes. Va ser el primer atleta que ho aconsegueix en la modalitat dels 3.000 obstacles. Blanco va marcar un registre de 8:24.00, mentre que la mínima per anara a Atenes estava fixada en 8:24.60. El lloretenc va destacar de la cursa que «era el primer 3.000 obstacles que faig aquesta temporada, això, sumat al fet que el ritme ha estat estratosfèric, ha fet al final m´hagi quedat una mica clavat». Tot i això es va mostrar molt satisfet per la marca aconseguida i pel fet de ser el primer atleta espanyol a finalitzar la prova. Pel que fa al «ritme estratosfèric» de la cursa citat per Blanco, cal dir que el guanyador, el kenyà Paul K. Koech, va aconseguir una marca de 8:05.31, que va suposar el rècord del míting i la marca més baixa aconseguida en aquesta prova en territori espanyol. Blanco, a més, va destacar de la seva actuació el fet de «ser el primer espanyol». Això li obre molt les portes a la participació, d´aquí a quinze dies, als Campionats d´Europa, que s´ha de disputar a Turquia, a més de posicionar-lo molt bé per la seva participació a les olimpíades. El lloretenc, a més, creu que pot millorar molt més aquest temps (la seva millor marca és de 8:13.86) quan hagi agafat una mica més de rodatge en aquesta prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.