LA U A Rubi ACONSEGUEIX 7 MEDALLES ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

0
321

Els passats dies 5 i 6 de Juny es van disputar a Sabadell els Campionats de Catalunya per a les categories Juvenil, Junior i Promesa, on la Unió Atlètica Rubí – PPG va obtenir uns molt bons resultats en aconseguir un total de 7 medalles: 1 d’or, 2 d’argent i 4 de bronze. La primera atleta rubinenca en participar fou la marxadora promesa Jéssica Pérez, que disputà el 5000 m marxa sota un Sol de justicia que va fer molt més costosa la competició. Tot i així, Pérez aconseguí quedà en 2ª posició enregistrant un temps de 31’33”. També participà en categoria promesa l’atleta de la UAR Jessica Reeves que tot i quedà 1ª al 100 mll no va poder optar a medalla ja que de moment no compta amb la nacionalitat espanyola. En el 100 mll masculins cal destacar la 3ª posició d’Angel Gómez, que tot i no aconseguir un dels seus millors temps a causa del fort vent en contra que va caracteritzar tota la jornada, ja compta amb la mínima per anar als Campionats d’Espanya que es celebraran el pròxim mes de juliol a Vitoria. | Pel que fa a la categoria Junior també van arribar excel·lents resultats, ja que Jairo Lorenzo aconseguí penjar-se la medalla d’or al 110 m tanques, amb un temps de 16”49, que també li permetrà participar als Campionats d’Espanya el pròxim mes de juliol a Saragossa. A més a més, Lorenzo ha estat seleccionat per la Federació Catalana per a participar en un encontre internacional què es celebrarà el 20 de Juny a la ciutat italiana de Isernia entre les seleccions de Rússia, Itàlia i Catalunya. Per altra banda, en categoria Junior encara hi hagueren 3 medalles més: 2 de bronze, a carrec de Moises Banda a la prova de llargada i de Marta Benaiges al 400 m tanques (prova amb la qual també participarà a Saragossa el proxim mes de juliol) i 1 d’argent aconseguida per Emma Almagro als 800 mll amb una marca de 2’25”. Finalment, pel que fa a la categoria Juvenil cal destacar la 3ª posició de Sandra Díez al 3000 mll que, tot i quedar-se a 9 segons de la mínima d’Espanya en aquesta prova (va fer 11’09” i demanen 11’00”) aquesta atleta ja té plaça assegurada per desplaçar-se fins a El Ferrol (on es diputaran el Campionats d’Espanya per a la seva categoria) per disputar el 5000 mll, on també l’acompanyarà Joana Arbós en la prova de perxa que, tot i quedà 4ª aquest cap de setmana, ja compta amb la marca mínima per poder-hi participar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.