LA U A Rubi ACONSEGUEIX 7 MEDALLES ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

0
467

Els passats dies 5 i 6 de Juny es van disputar a Sabadell els Campionats de Catalunya per a les categories Juvenil, Junior i Promesa, on la Unió Atlètica Rubí – PPG va obtenir uns molt bons resultats en aconseguir un total de 7 medalles: 1 d’or, 2 d’argent i 4 de bronze. La primera atleta rubinenca en participar fou la marxadora promesa Jéssica Pérez, que disputà el 5000 m marxa sota un Sol de justicia que va fer molt més costosa la competició. Tot i així, Pérez aconseguí quedà en 2ª posició enregistrant un temps de 31’33”. També participà en categoria promesa l’atleta de la UAR Jessica Reeves que tot i quedà 1ª al 100 mll no va poder optar a medalla ja que de moment no compta amb la nacionalitat espanyola. En el 100 mll masculins cal destacar la 3ª posició d’Angel Gómez, que tot i no aconseguir un dels seus millors temps a causa del fort vent en contra que va caracteritzar tota la jornada, ja compta amb la mínima per anar als Campionats d’Espanya que es celebraran el pròxim mes de juliol a Vitoria. | Pel que fa a la categoria Junior també van arribar excel·lents resultats, ja que Jairo Lorenzo aconseguí penjar-se la medalla d’or al 110 m tanques, amb un temps de 16”49, que també li permetrà participar als Campionats d’Espanya el pròxim mes de juliol a Saragossa. A més a més, Lorenzo ha estat seleccionat per la Federació Catalana per a participar en un encontre internacional què es celebrarà el 20 de Juny a la ciutat italiana de Isernia entre les seleccions de Rússia, Itàlia i Catalunya. Per altra banda, en categoria Junior encara hi hagueren 3 medalles més: 2 de bronze, a carrec de Moises Banda a la prova de llargada i de Marta Benaiges al 400 m tanques (prova amb la qual també participarà a Saragossa el proxim mes de juliol) i 1 d’argent aconseguida per Emma Almagro als 800 mll amb una marca de 2’25”. Finalment, pel que fa a la categoria Juvenil cal destacar la 3ª posició de Sandra Díez al 3000 mll que, tot i quedar-se a 9 segons de la mínima d’Espanya en aquesta prova (va fer 11’09” i demanen 11’00”) aquesta atleta ja té plaça assegurada per desplaçar-se fins a El Ferrol (on es diputaran el Campionats d’Espanya per a la seva categoria) per disputar el 5000 mll, on també l’acompanyarà Joana Arbós en la prova de perxa que, tot i quedà 4ª aquest cap de setmana, ja compta amb la marca mínima per poder-hi participar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.