Comença la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya 2004

0
323

El Centre Excursionista de Lleida, organitza el proper dissabte 12 de juny la cursa "<a href="http://www.aeren.net/cuitaelsol/">Cuita el Sol</a>. Perseguint lo sol al Monteixo. 1a Milla Vertical Ibérica" primera prova puntuable per a la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya – 2004. Es tracta de sortir de la Plaça Major d´Àreu (Pallars Sobirà) just quan s´hi posi el sol i arribar dalt del Monteixo abans de la posta de sol, repetint les proeses d´en Quim de l´Aubac, que es va fer famós com "L´Home que corria més que el Sol". En total, 1.685m de pujada pel dret. El preu de la inscripció inclou: Frontal, VisorBuff, Mapa, avituallament a l´arribada, estada al càmping la nit del dissabte, esmorzar/dinar diumenge al camp de futbol, dorsal i premis.| Premis: – als 5 primers masculins 200 euros, 150 euros, 100 euros, 75 euros i 50 euros respectivament – a les 5 primeres femenines 100 euros, 75 euros, 50 euros, 35 euros i 25 euros respectivament

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.