Comença la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya 2004

0
458

El Centre Excursionista de Lleida, organitza el proper dissabte 12 de juny la cursa "<a href="http://www.aeren.net/cuitaelsol/">Cuita el Sol</a>. Perseguint lo sol al Monteixo. 1a Milla Vertical Ibérica" primera prova puntuable per a la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya – 2004. Es tracta de sortir de la Plaça Major d´Àreu (Pallars Sobirà) just quan s´hi posi el sol i arribar dalt del Monteixo abans de la posta de sol, repetint les proeses d´en Quim de l´Aubac, que es va fer famós com "L´Home que corria més que el Sol". En total, 1.685m de pujada pel dret. El preu de la inscripció inclou: Frontal, VisorBuff, Mapa, avituallament a l´arribada, estada al càmping la nit del dissabte, esmorzar/dinar diumenge al camp de futbol, dorsal i premis.| Premis: – als 5 primers masculins 200 euros, 150 euros, 100 euros, 75 euros i 50 euros respectivament – a les 5 primeres femenines 100 euros, 75 euros, 50 euros, 35 euros i 25 euros respectivament

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.