Aquest diumenge 6 de juny es celebra a Pineda de Mar la 2ª edició de la “Cursa de Pineda de Mar”, competició atlètica sobre la distància de 10 km.

0
499

En un dia de previsió meteorològica favorable, els corredors iniciaran a les 9 del matí un itinerari que els portarà a l’arribada en un temps que anirà dels 30 minuts dels corredors més ràpids als cinc quarts per als més lents. Els corredors, en un circuït totalment pla i enquitranat, recorren el barri de Poblenou, el passeig marítim fins el Taurus i allí pugen fins agafar el camí del mig en sentit Pineda centre. Per davant del cementiri enfilen cap a Santa Susanna, des d’on tornen, resseguint el camí del mig, cap a Pineda, acabant el recorregut al Poblenou. A resultes del gran èxit de participació de la passada edició (amb més de 400 corredors inscrits) aquest any l’organització ha augmentat la capacitat a 600 corredors, xifra que (si el ritme d’inscripcions continua com fins ara) quedarà petita davant el gran nombre de sol.licituds d’inscripció. Si bé el l’organització pensa sobretot en el corredor popular, hi ha dos grups que es diferencien del gran grup. Per una banda els corredors d’èlit, amb participació de figures de renom fins i tot en ambients poc “atlètics”, com la guanyadora de la passada edició Encarna Granados, Victor Gonzalo i els atletes Mª Luisa Muñoz, el keniata Cheren Simatwa, Victor Morente, Jordi Escoriza entre altres. Amb llum pròpia i com a incorporació de darrera hora, obriran la cursa un grup de corredors amb cadira de rodes, la velocitat dels quals en un circuït tan pla pot ser vertiginosa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.