Torra, Tortosa i Romaní a la Selecció Catalana per encontre internacional

0
514

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Carles Torra, Ferran Tortosa i Robert Romaní han estat convocats per disputar, amb la selecció catalana, l´encontre internacional junior que es disputarà a Itàlia el cap de setmana del 19 i 20 de juny, i en el que Catalunya s´enfrontarà a les seleccions d´Itàlia, Rússia i Grècia. Carles Torra ha estat seleccionat per participar en les proves de salt de llargada, en la que té una millor marca en pista coberta de 7.01 metres, i en el relleu 4×400, prova en la que Torra ha aconseguit una excel.lent marca de 49.74 segons el passat cap de setmana. Ferran Tortosa participarà en les proves dels 100 metres llisos, prova en la que ha finalitzat en tercera posició en el Campionat de Catalunya disputat aquest cap de setmana a Sabadell, i en el relleu 4×100. Robert Romaní ha estat seleccionat per participar en la prova del salt de llargada, en la que té una millor marca de 6.73 metres i en l que aquets cap de setmana s´ha proclamat sotscampió de Catalunya. Més informació: Lluís Vázquez (clubat@tinet.org o al 977.20.80.93) o a la web del club: www.clubatletismetarragona.tk

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.