Sabies que a l’Antiga Grècia els atletes competien despullats?

0
1975

Ara pots comprovar el que sentien en el II Cros Naturista de Catalunya que es celebrarà en el poble naturista de “El Fonoll” (Tarragona) el 13 de juny de 2004 a les 11 h. Organitza: el Club Català de Naturisme (CCN). Inscripcions: a la web del CCN o el mateix dia de la cursa fins ½ hora abans de començar. Hi haurà obsequis per a tots els participants i premis en metàl·lic per els primers classificats. Després podràs gaudir de banys de fang i de paella vegetariana, sempre en un bon clima de respecte i companyonia que et sorprendrà.| Per més informació: Club Català de Naturisme (CCN) 93 305 46 52 Dimecres de 19 a 21 h i Divendres de 18 a 21 h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.