Continua el Mundial de Curses de Muntanya

0
299

El proper diumenge dia 13 de juny es disputarà a Suïssa la tercera edició de la cursa Skyrace Valposchiavo-Valmalenco, segona prova puntuable pel Campionat del Món de Curses de Muntanya de la FSA. Per part de la Selecció Catalana estaran presents tots els efectius del Campionat del Món, encapçalats per Agustí Roc i Teresa Forn. Aquesta cursa de 30 quilòmetres, surt de la localitat italiana de Lanzada i finalitza a la suïssa de Poschiavo, tot passant pel Passo Campagneda de 2.627 metres d´alçada, sostre de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.