La Federació Catalana d´Atletisme agraeix al Diari Esportiu El 9 la gran difusió que fa de l´Atletisme Català

0
405

El 9 té unes 32 pàgines cada dia i el seu plantejament principal no és el de ser un diari d´esports convencional sinó tractar sobretot l´esport-espectacle de primer nivell. Les competicions d´àmbit més reduit i les d´esport base es tracten a bastament i en profunditat en les seccions d´esports dels diaris associats en aquest projecte.Per tant, el F.C. Barcelona, els mundials del motor, d´atletisme o de futbol, La Lliga de Campions i l´Eurocopa, els Jocs Olímpics, la NBA, els grans eslams de tennis o de golf, els mundials d´atletisme, les voltes ciclistes internacionals, i tots els seus protagonistes ocuparan el gruix principal de la informació. Tot això El 9 ho tractarà amb una visió dinàmica de l´esport donant molt de pes a l´anàlisi i a la visió en profunditat mitjançant un tractament àgil dels materials periodístics gràfics i escrits, més propis de revista que d´un diari d´esports convencional. L´estructura del diari es basarà en seccions temàtiques: Barça (tota l´actualitat al voltant del barcelonisme), Opinió (articles de fons relacionats amb els fets esportius, anàlisis, debats i cròniques), L´Espanyol (tota la informació sobre l´entorn espanyolista), Més Futbol (un espai dedicat a la Lliga espanyola i al futbol internacional), Més Esport (informació de les competicions del moment: bàsquet, atletisme, motor….) i Comunicació (el món de l´esport als mitjans audiovisuals i a Internet).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.