La Federació Catalana d´Atletisme agraeix al Diari Esportiu El 9 la gran difusió que fa de l´Atletisme Català

0
303

El 9 té unes 32 pàgines cada dia i el seu plantejament principal no és el de ser un diari d´esports convencional sinó tractar sobretot l´esport-espectacle de primer nivell. Les competicions d´àmbit més reduit i les d´esport base es tracten a bastament i en profunditat en les seccions d´esports dels diaris associats en aquest projecte.Per tant, el F.C. Barcelona, els mundials del motor, d´atletisme o de futbol, La Lliga de Campions i l´Eurocopa, els Jocs Olímpics, la NBA, els grans eslams de tennis o de golf, els mundials d´atletisme, les voltes ciclistes internacionals, i tots els seus protagonistes ocuparan el gruix principal de la informació. Tot això El 9 ho tractarà amb una visió dinàmica de l´esport donant molt de pes a l´anàlisi i a la visió en profunditat mitjançant un tractament àgil dels materials periodístics gràfics i escrits, més propis de revista que d´un diari d´esports convencional. L´estructura del diari es basarà en seccions temàtiques: Barça (tota l´actualitat al voltant del barcelonisme), Opinió (articles de fons relacionats amb els fets esportius, anàlisis, debats i cròniques), L´Espanyol (tota la informació sobre l´entorn espanyolista), Més Futbol (un espai dedicat a la Lliga espanyola i al futbol internacional), Més Esport (informació de les competicions del moment: bàsquet, atletisme, motor….) i Comunicació (el món de l´esport als mitjans audiovisuals i a Internet).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.