José Luis Blanco "Wiss" millor atleta Català de la temporada 2003

0
808

La Federació Catalana organitza la ja tradicional “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ” . El sopar d’aquesta 13a. edició tindrà lloc el divendres 18 de juny de 2004 a les 21.30 hores, en l’Hotel NH Ciutat de Vic – Passatge Can Mastrot, s/n de Vic. Durant la festa es lliuraran els premis als MILLORS ATLETES CATALANS de la temporada 2003, els Trofeus als CLUBS campions de Catalunya a l’aire lliure 2003 i a la pista coberta 2004 . Aquest any la Federació vol retre homenatge a un destacat atleta per la seva trajectòria, en Javier Garcia Chico, en la seva retirada de l’atletisme de l’alta competició. També en l’apartat d’entrenadors volem retre homenatge a en Octavi Roses i en Marcos Flores per tota una vida dedicada envers l’atletisme a través de diferents generacions. Rendirem un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2003 i als atletes que han batut un record de Catalunya Absolut. Insígnies als jutges per diversos mèrits. Finalment commemorarem el 50è aniversari i el 75è respectivament del Club Natació Olot i del Club Atlètic Vic. I per acabar farem un públic reconeixent a L’ALIANÇA i al Diari esportiu “EL 9”. <br>| MILLORS ATLETES CATALANS 2003 CATEGORIA MILLORS ATLETES ENTRENADOR (2003) Absolut (M) <a href="http://www.atletisme.com/personals/wiss/">José Luis Blanco "Wiss" millor atleta Català de la temporada 2003"> José Luis Blanco Quevedo </a> Luis Miguel Landa Absolut (F) Natàlia Rodríguez Martínez Miguel Escalona Promesa (M) Xavier Areny Cluet Antonio Canovas Promesa (F) Beatriz Pascual Rodriguez Josep Marin Junior (M) Pere Joseph Vilaplana Jordi Inglavaga Junior (F) Berta Castells Franco José Luís Velasco Juvenil (M) Victor Montaner Novellon Roger Roca Juvenil (F) Anna Mª Pinero Ortiz Hans Ruf Cadet (M) Albert Vélez Martin Hans Ruf Cadet (F) Laura Redondo Mora Rafael López Infantil (M) Marc Bertran Santos Manuel Gomez Infantil (F) Esther Guerrero Puigdevall Ferran Gutierrez Veterà (M) Xavier Anton Bofill Fernando Díaz Pérez Veterà (F) Rosa Escribano Checa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.