Un nou circuit de footing al Masnou: Fem esport, fem salut

0
419

El nou circuit de footing, s´inaugura oficialment aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia. Es posa en funcionament al llarg de tot el Passeig Marítim, i combina l´activitat de córrer amb els exercicis gimnàstics. Tot i que el circuit es pot iniciar des de qualsevol punt, el Km 0, està situat a l´inici del Passeig, al costat de l´estació d´Ocata. Allà hi trobareu un panell explicatiu dels diferents recorreguts que podeu realitzar, així com referències de temps que us orientaran sobre el vostre estat físic. A la zona nord del circuit, hi ha instal·lats uns aparells gimnàstics que us ajudaran a mantenir-vos en forma. Cliqueu aquíper veure el triptic informatiu del nou circuit. Us convidem a probar el circuit, i a fer esport i fer salut!.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.