Un nou circuit de footing al Masnou: Fem esport, fem salut

0
530

El nou circuit de footing, s´inaugura oficialment aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia. Es posa en funcionament al llarg de tot el Passeig Marítim, i combina l´activitat de córrer amb els exercicis gimnàstics. Tot i que el circuit es pot iniciar des de qualsevol punt, el Km 0, està situat a l´inici del Passeig, al costat de l´estació d´Ocata. Allà hi trobareu un panell explicatiu dels diferents recorreguts que podeu realitzar, així com referències de temps que us orientaran sobre el vostre estat físic. A la zona nord del circuit, hi ha instal·lats uns aparells gimnàstics que us ajudaran a mantenir-vos en forma. Cliqueu aquíper veure el triptic informatiu del nou circuit. Us convidem a probar el circuit, i a fer esport i fer salut!.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.