Josep Manel Juárez i Mònica Pellejero primers a Mataró

0
614

El Centre Natació Mataró va organitzar el passat diumenge 30 de maig la quarta edició del triatló esprint, primera prova del circuit català 2004, i que va comptar amb 397 participants que van iniciar la competició equipats amb la protecció de neoprè recomanable i permesa en condicions de baixa temperatura de l´aigua. El primer sector de 750 metres de natació es va disputar a la platja davant les instal•lacions de l´entitat organitzadora i l´esportista local Santi Pellejero va sortir de l´aigua en primera posició emparellat amb el júnior Francesc Godoy (C.N. Barcelona). Carlos Gil (Excelent Center) va reduir els 10 segons de retràs i tots tres van formar el grup capdavanter a l´inici dels 20 km de ciclisme disputats a l´antiga carretera nacional II (tallada al trànsit) al seu pas per l´interior de Mataró.| Per darrera es va formar un segon grup amb quatre esportistes, amb l´argentí Francisco Pontano i 3 membres del Club Natació Reus Ploms amb els bessons tortosins Josep Manel i Francesc Juárez i el júnior Miquel Àngel Gallego Royes, situació que d´entrada donava avantatja per equips al Reus Ploms (confirmada al final amb el crono del txec Ondrej Exner). Per darrera un tercer gran grup perseguidor va perdre terreny al decurs de les dues voltes de ciclisme, i per contra el grup dels Juárez va aconseguir la fusió amb el cap de cursa provisional a falta de 5 km per la segona transició i que va donar pas a la definitiva cursa a peu de 5 km. Josep Manel Juárez va ser el més ràpid al tercer segment creant la línia d´arribada en primera posició amb un temps final de 57 min 59 s, dotze segons per davant del seu germà Francesc (que va pujar al segó graó del pòdium). Francesc Godoy va finalitzar en tercera posició amb un registre final de 58 min 29 s. La categoria femenina va tenir com principal protagonista a la atleta local Mònica Pellejero, que desprès de mostrar un domini absolut als segments de natació i de ciclisme va assolir una relativament còmoda victòria al triatló de la seva ciutat amb un temps final de 1 h 7 min 15 s. Eva Ledesma (INEFC – Lleida) també va disputar la prova en solitari i tot i que no va aconseguir contactar amb un grup ciclista de 6 perseguidores de Pellejero va avançar fins una definitiva segona posició (amb un trepidant final de cursa), creuant la meta a només mig minut de la guanyadora. La júnior Laura Díaz va assolir la tercera posició final (1 h 8 min 32 s) i amb la seva germana Sara i la juvenil Dolça Ollé van donar la victòria per equips al Club Natació Reus Ploms.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.