688 atletes es donen cita a la 14ena Cursa per Collserola

0
441

La Cursa per Collserola va tornar a ser un èxit de participació i organització en la seva catorzena edició, celebrada el passat diumenge. En total van ser 688 els atletes que es van donar cita per recórrer els 13,6 quilòmetres de la prova i van ser la gran majoria (651) els que la van finalitzar. El més ràpid de tots els participants va ser Víctor Gonzalo del Runnersworld, que amb una mitja de 3’ 23” el quilòmetre va trigar un total de 45’59” en fer el recorregut de la cursa. El ritme va ser ràpid, però Gonzalo no va poder batre el rècord del circuit que va aconseguir en la passada edició Andrés Acuña (45’12”). La segona posició va ser David Serra de l’Atlètic Cerdanyola amb un temps de 46’11” En la categoria femenina, Eva Sanz no va tenir rival i va poder revalidar el títol de l’any anterior amb set minut d’avantatge sobre la segona classificada. L’atleta del club local va creuar la línia de meta en desena posició, sent la primera dona en fer-ho amb un temps de 50’08”. Per darrera de Sanz va entrar Anna Cos del CN Terrassa i Bea Velasco del Integra T2 L’Hospitalet. Pel que fa a la classificació per equips, el Club Atlètic Cerdanyola va aconseguir l’objectiu i va tornar a ser el campió sumant un total de 2h25’42” entre els tres primers classificats del club (David Serra segon amb 46’11”, Jordi Ribas quart amb 47’54” i Josep Navarro dissetè amb 51’37”). També cal destacar que el Club Atlètic Cerdanyola va classificar-se en segona posició en equips femenins, per darrera del Fila Domingo Catalán. Els temps de les tres primeres classificades de l’entitat local (Eva Sanz, Roser Montes i Maria Lacaba) van sumar 3h29’38”.| <br> Víctor Gonzalo, el guanyador, talla la cinta d´arribada foto: J.R.Urbano

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.